Skip to main content

Over mij

hoi!

Ik ben Miranda en mijn verhaal begint zo.

Ik ben geboren tijdens een van de koudste winters van Nederland, op Texel, waar ik zorgeloos ben opgegroeid en mooie herinneringen heb gemaakt. 

Toen ik 17 jaar was, vertrok ik naar de 'overkant' om rechten te studeren en uiteindelijk te werken. Het waren mijn eerste stappen in de ‘grote’ wereld. 

Deze werd groter toen ik voor de liefde naar Mexico verhuisde. Ik heb daar twee hele lieve kinderen gekregen en ben er vijfentwintig jaar actief geweest in de hardloopwereld met een eigen bedrijf. Zelf heb ik ook marathons gelopen, ervaringen om nooit te vergeten!

Wat was dat een cultuurverschil, tussen Mexico en Nederland. Voor mij een enorme leerschool.  Ik heb er mooie jaren mogen beleven en ook veel over de wereld gereisd. In sterk contrast met een onverwachte scheiding. En dan?

Uiteindelijk terug naar mijn 'roots' op Texel. Wandelend op het strand, in de duinen, vond ik mijzelf weer terug. Innerlijk kwam ik tot rust. In het alleen zijn kwam ze tevoorschijn. De positieve, enthousiaste Miranda. Veerkrachtig en vrolijk. Letterlijk en figuurlijk lichter! En gemotiveerd om gehoor te geven aan waar ik al langer iets mee wilde doen, mensen begeleiden die wat ondersteuning kunnen gebruiken op hun levenspad. En dat paadje gaat niet altijd over rozen, toch? 

Zodoende heb ik een post-HBO opleiding voor holistisch leefstijlcoach gevolgd. En de kans gekregen mijzelf beter te leren kennen en verder te ontwikkelen. Alles begon op z’n plek te vallen. Ik ben dan ook heel dankbaar voor wat het leven mij heeft gegeven. De leuke dingen, maar ook de mindere momenten. Juist!

Ik wil ook jou graag op weg helpen daadwerkelijk daar te komen waar je wilt zijn. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij me, in vertrouwen en ik geef je de ruimte en rust. Ik spreek vloeiend Engels en Spaans. 

Ik ben een Texelse, ‘down to earth’ coach.  En ja, lachen doen we ook! 

Boek een gratis kennismakingsgesprek!

Hollewal 71
1791 GH Den Burg, Texel

Btw nr. NL004585445B09    

KvK nr. 88337723